085-2500655 info@comedyteam.nl

Stand-up Comedy

Stand-up comedy is fenomeen een uit de Verenigde Staten. Het is een theatervorm en staat vaak uit korte humoristische verhalen. De komiek speelt meestal een snelle set van humoristische verhalen en oneliners. Bij stand-up comedy hebben de comedians meestal niet veel meer nodig dan een spotlight en een microfoon. In een comedy show is er meestal een line-up van drie tot vier comedians die om de beurt een kort en krachtig optreden geven. Deze wordt gepresenteert door een MC (Master of Ceremonie). Bij stand up is improvisatie een belangrijk onderdeel bij comedians. 

Check hieronder de prijzen voor onze comedy-pakketten.

* prijzen zijn vanaf prijzen en afhankelijk van de groepsgrootte

Train je buikspieren!

je lachspieren worden goed getraind!

Stand-up comedy op maat!

Een stand-up comedian is hilarisch en draagt bij prettige sfeer en vooral goed voor de lach. Bij ons kunt u comedians boeken voor een complete comedy show. Dit is fantastische toevoeging voor uw lezing, vergadering, conferentie, bedrijfsfeest. Bij ons boekingsbureau ComedyTeam kunt u de stand-up comedians ook los inhuren, want ons boekingsbureau heeft de beste stand-up comedians en cabaretiers uit Nederland, België, Engeland, Schotland, Ierland, Amerika, Canada en India. Wij organiseren hilarische shows door heel Nederland en België, maar Het ComedyTeam heeft ook diverse vaste locaties waar zij comedy organiseren. Deze locaties zijn: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Delft, Volendam, Leuven, Antwerpen, Gent en Brugge.

Bij ons boekingsbureau ComedyTeam is er ook de mogelijkheid om een individuele keuze te maken uit: stand-up comedy, cabaret, correspondent‘s dinner, een dagvoorzitter en een fake speech.

Wij hebben diverse pakketten waar u maatwerk aan kan toevoegen voor een extra speciale ervaring! Ons Boekingsbureau ComedyTeam staat klaar met de allerbeste cabaretiers en comedians die u kunt boeken voor uw evenement.

Bent u geïnteresseerd naar de prijzen/kosten van individuele comedians en cabaretiers, contact ons via mail, telefoon of ons contactformulier.

Partners

Contact

Telefoonnummer

085-2500655

Adres

Coppeliashouw 34
2726 JB, Zoetermeer

Aanvraag

8 + 14 =