ComedyTeam
Postadres: Coppeliaschouw 34
2726 JB, Zoetermeer

+31 (0)85-2500655
info@comedyteam.nl

Ma - Vrij 9.00 - 18.00
Saturday - Sunday GESLOTEN CJP korting

Contact

U kunt gebruik maken van het onderstaande contactformulier indien u vragen en/of opmerkingen heeft. Ook kunt u een e-mail sturen via de contactgegevens van comedyteam of kunt u bellen met een van onze medewerkers.

ComedyTeam is onderdeel van comedyclub ComedyCity

ComedyTeam staat bekend om zijn ervaren Cabaretiers en Stand-up Comedians.

Samen met de beste comedians verzorgen wij de stand-up Comedyshows. U kunt bij de ComedyTeam terecht voor:

  • Onze Hilarische Stand up Comedy show
  • Comedy Les,
  • Lach Workshop en
  • Improvisatie Workshop.

Nederlands en Engels, en concepten, texten en evenementen op maat

Wij hebben ook Engels sprekende comedians. Onze Nederlandse en Engelse cabaretiers kunnen ook een speech of comedy op maat schrijven. Kortom onze hilarische comedians kunnen naast bedrijfs speech op maat ook ingezet worden voor het schrijven van comedy sketches en voor diverse televisieprogramma's en sitcom, De Wereld Draait door, Late Night show, VI Oranje of andere programma's waar een vleugje comedy of geschreven grap of speech in moet!

Ons bedrijf verzorgt ook andere bedrijfsevenementen klik hier voor de leukste bedrijfsuitjes, workshops, bedrijfsfeesten en comedy evenementen

Stand up comedians op locatie

Onze Stand up comedians verzorgen ook Comedyshows in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag op vaste locaties, maar op aanvraag verzorgt onze Comedy Boekingsbureau ook Stand up Comedy op locatie door heel Nederland en België. De beste comedians, dagvoorzitters, workshopleiders, presentatoren en cabaretiers van Nederland zijn te boeken bij het boekingsbureau voor comedy: het ComedyTeam.