085-2500655 info@comedyteam.nl

Comedians

Boek een comedian

Wij bij ComedyCity zijn niet het management van de comedians. Elke comedian heeft zijn eigen impresariaat voor theaterboekingen. Wij kunnen dus niet garanderen dat alle comedians altijd beschikbaar zijn.

Wat zijn de kosten/prijzen van een stand-up comedian of cabaretier?
Dit hangt af van meerdere factoren. U kunt bij ons een prijsindicatie opvragen via het contactformulier of door ons een mailtje te sturen!

 

Waarom is een workshop leuk?

Altijd al workshops comedy willen volgen? Het succes van humor in lastige situaties is voor ComedyTeam een belangrijke zaak, daarom is ons advies dat mensen die humor gebruiken, zaken beter kunnen relativeren, flexibeler zijn, creatief zijn en goed met stress kunnen omgaan. Mensen die om zichzelf of moeilijke situaties kunnen lachen, worden bovendien toegankelijker gevonden. Ze lijken meer gevoel te hebben voor de uitdagingen waar, bijvoorbeeld het team, voor staat. Onderzoek heeft aangetoond dat humor bijdraagt aan productiviteit. Zelfs problemen worden sneller opgelost, doordat humor ervoor zorgt dat dopamine in ons systeem wordt aangemaakt. Hierdoor pak je dingen sneller op en wordt je creatiever en productiever. Uiteindelijk zal dit resulteren tot een ontspannen sfeer op de werkvloer of tijdens het etentje met de schoonfamilie. Kortom u ben heel erg gebaat bij het inhuren van onze comedians voor een comedy workshop of roast of humorworkshop. Onze comedians en cabaretiers kunt u inhuren met lachgarantie!

Het ComedyTeam verzorgt al jaren, met zijn top-komedianten, diverse comedyshows en comedy workshops op maat en u kunt deze inhuren voor een leuke prijs bij uw seminar, vergadering, bedrijfsuitje, afdelingsuitje of personeelsfeest.

Benieuwd naar de prijs en kosten van onze comedians, cabaretiers en comedy-activiteiten? Neem snel contact met ons op!

Ons boekingsbureau verzorgt comedy workshops door heel Nederland en België, maar heeft ook een eigen comedyclub in Den Haag: www.comedycity.nl

Enkele van onze workshops kunnen ook gecombineerd worden met andere activiteiten. Kijk voor meer informatie hierover op: www.evenemententeam.nl

Voor workshops werken wij verder ook nog samen met: Onemotion Bedrijfsuitjes Den Haag

Partners

Contact

Telefoonnummer

085-2500655

Adres

Coppeliashouw 34
2726 JB, Zoetermeer

AANVRAAG

13 + 14 =