085-2500655 info@comedyteam.nl

FAQ Comedyteam

Hoe werkt stand Up comedy?

Met Stand-Up comedy is het de bedoeling dat we uw gezelschap aan de lach krijgen en vermaken. Ervaren stand-up comedians en cabaretiers van ComedyClub ComedyCity zorgen ervoor dat ze goed voorbereid zijn. Ze verdiepen zich in uw bedrijf en collega’s en komen met comedy op maat wat zorgt voor groot vermaak en lachgarantie.

Wat kost een cabaretier en/of comedian?

Elk comedian of cabaretier is anders en heeft zijn bekendheid, stijl en prijs. Onze Comedians beginnen vanaf €495,- en kunnen oplopen tot €1995,- voor een professionele cabaretier met meer theaterervaring.

Hoe lang duurt een optreden of voorstelling?

Bij een optreden moet u niet kijken om de de duur van het optreden maar de kwaliteit ervan. Uiteraard spelen onze comedians en cabaretiers een set dat varieert van 25 tot 40 minuten. Dat kan variëren omdat onze ervaren stand-up comedians en cabaretiers de zaal lezen en inspelen met interacties. Dit resulteert in een kwalitatief goede show!

Waarom moet ik voor de Comedians van ComedyTeam kiezen?

Er zijn heel veel Comedians en cabaretiers die erg goed zijn, maar iedereen heeft zijn eigen smaak. De ene vindt Joep van het Hek leuk de ander vindt Daniel Arends fantastisch. Weer een ander vindt Jandino of Najib Amhali hilarisch dus er zijn veel verschillende smaken. Onze Comedians hebben door de jaren heen geleerd om niet zelf in de picture maar het bedrijf of gezelschap in het licht te zetten en daarover grappen te maken. Zo weten wij zeker dat dan iedereen geboeid luistert omdat het over hun bedrijf of collega gaat. Dit laatste maakt onze comedy altijd geslaagd.

Waar moet ik voor zorgen?
Indien u kiest voor stand-up comedy op locatie, dan hebben we een aantal eisen die moeten voldoen. Stand-up Comedy vereist niet veel extra’s maar wat we eisen is wel van essentieel belang. Voor een goede stand-up show heb je naast een goedwerkende microfoon ook goede belichting en het liefst een theateropstelling, mits het mogelijk is. Staand publiek kan, maar onze voorkeur is zittend publiek voor de aandacht.
Het allerbelangrijkste is stilte en geen ruis. Dus dat er bijvoorbeeld geen achtergrondmuziek is of dat mensen praten. Voldoet u aan deze eisen dan geven wij een lachgarantie!
Wat is het beste tijdstip voor comedy?

Dat is overal verschillend, maar wij adviseren vanaf de middag nadat de mensen iets hebben gegeten. Vroeg in de ochtend of later dan 22:00 uur raden wij af.

Kan ik het annuleren?

Uiteraard kunt u het optreden annuleren en verplaatsen. Deze kunt u lezen in onze algemene voorwaarden als u een offerte opvraagt.

Hoe weet ik welke cabaretier/comedians bij ons evenement past?

Ons ComedyTeam staat u graag te woord om uw wensen te vertalen in een stand-up comedian of cabaretier bij uw bedrijfsuitje, bruiloft, teamuitje of personeelsfeest past. 

Partners

Contact

Telefoonnummer

085-2500655

Adres

Coppeliashouw 34
2726 JB, Zoetermeer

Aanvraag

12 + 9 =