085-2500655 info@comedyteam.nl

ComedyCity

De eerste echte comedy club in Den Haag!
Comedycity

Bezoek nu comedycity!

Wekelijks zijn er comedy optredens met top comedians te bekijken, dus boek zo snel mogelijk je tickets.

ComedyCity en ComedyTeam werken nauw samen met diverse artiesten en komedianten om u de beste comedy-act te bezorgen 

Naast stand-up comedy, heeft onze comedy club ook stand-up workshops aan voor afdelingsuitje of personeelsfeest. Ook zijn er allerlei soorten workshops en spelprogramma’s zoals popquiz, ranking your collegue of comedy en zijn te boeken in combinatie met een comedydiner.

Haagse comedy club!

Elk weekend lachen, gieren, brullen!

Heel veel bekende cabaretiers en comedians hebben in onze ComedyClub opgetreden en zijn ook te boeken voor een leuke comedy line up show. Van Jörgen Raymann, Arie Koomen, tot Steven Brunswijk. 

Er zijn altijd genoeg leuke comedians en cabaretiers die bij ons optreden. Ook na de show zijn er nog genoeg mogelijkheden om de avond leuk voort te zetten. Mocht u meer willen weten over de comedy club of Het Boekingsbureau ComedyTeam, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons doel is om u een onvergetelijke dag te bezorgen vol humor en gelach, zodat u de zorgen en stress voor even kunt vergeten.

Shows van ComedyCity worden vaak op vrijdag en zaterdag gegeven. Tickets zijn te koop op de website: www.comedycity.nl

Comedydiner voor bedrijven of feesten

Meeste bedrijven zoeken entertainment die elk jaar weer anders is dan het jaar ervoor voor hun personeelsfeest of afdelingsuitje. Wij bieden een heel leuk, maar vooral hilarisch alternatief namelijk een comedydiner. Tijdens de gangen door krijgt u diverse Stand Up comedians of cabaretiers die elke 15 minuten sterk materiaal van hun repertoire spelen. Een avond vol vermaak en heerlijk eten, dat beloofd een hilarische maar vooral smakelijke avond te worden.  U kunt kiezen voor 2, 3 of 4 comedians die u kunt boeken voor uw comedydiner.

En comedydiner kan toegepast worden bij een bedrijfsfeest, personeelsuitje, afdelingsuitje of een teambuilding. Ook hier geven wij een lachgarantie en daardoor bent u dus verzekerd van een uitmuntend comedydiner en show. 

Uiteraard zijn de comedydiners ook geschikt voor een huwelijksfeest of bruiloftsfeest. Het is altijd leuk om de bruid en bruidegom nog even in het zonnetje te zetten en grappen over hun maken en wellicht ook vrienden en familie er bij te betrekken. 

Samengevat comedydiners zijn uitermate geschikt voor diverse events en zijn in te boeken voor een huwelijks of bruiloftsfeest teamuitjes van voetbal, hockey, volleybal of andere teamsporten. Voor kleinere groepen onder de 15 personen verwijzen wij u naar onze ComedyClub in Den Haag www.ComedyCity.nl 

Partners

Contact

Telefoonnummer

085-2500655

Adres

Coppeliashouw 34
2726 JB, Zoetermeer

Aanvraag

3 + 9 =