085-2500655 info@comedyteam.nl

Workshops

De beste comedy workshops

Het ComedyTeam verzorgt al jaren, met zijn top-komedianten, diverse comedyshows en comedy workshops op maat. Bekijk de verschillende workshops ComedyTeam, kan verzorgen. De mogelijkheid is om bij ons in de ComedyClub een workshop te volgen of op locatie. 

Comedy Workshop

Gedurende deze comedyworkshop worden alles uitgelegd van het comedy-vak daarin worden alle belangrijke basis onderdelen besproken en uitgelegd. De ervaren workshopleider laat zien hoe comedy het beste geschreven en gepresenteerd kan worden. U komt achter de geheimen van comedy en presenteren met een lach. Dit vak is slechts weggelegd voor echte ervaren comedians en cabaretiers. 

Aan het einde van de workshop gaan de deelnemers in groepjes schrijven en één of meedere gaan de bühne op om zijn/haar eigen comedystuk voor te dragen. Zo ervaart u hoe een cabaretier of comedian te werk gaat. Een echte stand-up ervaring dus! Straks bent u de nieuwe comedy talent en wordt u ingehuurd als comedian of cabaretier, maar de technieken komen altijd van pas als u goed met humor wil leren presenteren en zo de aandacht houdt. 

Wilt u weten wat dit kost? Neem via onze aanvraagformulier contact met ons op! U kunt deze workshop ook combineren met een comedy show.

Roast Workshop

Al heel lang is het voor Amerikaanse comedians maar ook prominenten een grote eer om ‘geroast’ te worden. Ook in Nederland wordt dit fenomeen steeds populairder. In onze roast workshop leert u van een ervaren comedian of cabaretier hoe u uw naaste collega, vriend of familielid op grappige manier op de hak kan nemen. Tijdens de roast workshop worden er zowel grappige verhalen overdreven verteld over die persoon. Het is de intentie dat de persoon die geroast wordt, de grappen niet als een serieuze aanval of belediging ziet. Het doel is nooit om elkaar hard en goed te raken, maar vooral om hard en goed te lachen mét elkaar. Volg deze workshop en leer te roasten als een ware stand up comedian!

Benieuwd naar de kosten? Neem contact met ons op! U kunt deze workshop samen met een comedyact boeken.

Improvisatie workshop

In onze improvisatieworkshop leert u de fijne technieken van presenteren en improviseren. Door middel van leuke opdrachten en oefeningen leert u, met behulp van onze comedians en cabaretiers, hoe u het beste kan inspelen op humor, flexibel te kunnen schakelen in uw gedrag. Tijdens deze workshop is teambuilding een belangrijk onderdeel. De verschillende opdrachten worden in teamverband uitgevoerd. Samenwerken, op elkaar in spelen en elkaar aanvoelen zijn onderdelen waardoor uw teambuilding al snel een echt omhoog gaat. De cursusleider zal proberen om uw collega’s  zo veel mogelijk te stimuleren om out-of-the-box te denken en te reageren. Alles kan bij deze workshop improvisatie! Door ‘out of the box’ te denken, ontstaan de meest innoverende en creatieve ideeën en de meest bijzondere situaties.

Interesse naar de prijs van deze workshop? Neem contact met ons kantor! U kunt deze workshop ook combineren met een comedy show.

Teambuilding workshop

Leer uw collega’s op een bijzondere manier kennen. Uw leidinggevende blijkt toch niet zo nukkig en chagrijnig als hij doet vooromen, de stille collega op uw afdeling blijkt eigenlijk hartstikke energiek en gezellig te zijn en uw bedrijfsbegeleider blijkt juist heel creatief te zijn. Door onze teambuilding workshop comedy en improviseren komt u hier gauw genoeg achter. Misschien zijn er punten waar uw collega’s verbeteren? Dan kunnen wij onze workshop hier op aanpassen. Wij verzorgen uw teamuitje volledig op maat en vullen deze in naar uw wensen en behoeften. De deelnemers leren dat iedereen een andere manier heeft om zaken aan te pakken. Door verschillende processen leer je beter als team samen te werken en heerst er een sterkere mate van teambuilding.

Benieuwd naar deze workshop? Neem contact met ons op! U kunt deze workshop ook combineren met een comedy act of show

Spreken met humor

Speechen voor publiek kan als stressvol ervaren worden, maar het is wel een hele belangrijke vaardigheid om uw boodschap over te brengen. Het is van groot belang dat u de aandacht vasthoud en met humor lukt dat veel beter. In het openbaar spreken is voor velen een grote drempel. Angst van spreken staat hoog in de top 10 van dingen die men niet graag doet. Maar in het bedrijfsleven is het van essentieel belang dat je de boodschap goed kan overbrengen. Bij hogere functies zal je vroeg of laat toch moeten presenteren.

Door middel van onze cursus, spreken met humor, nemen wij je angsten weg en zorgen wij dat je de basisbeginselen beheerst van spreken met humor. Onze comedians en cabaretiers zijn ervaren en kunnen u leren hoe het spreken is voor een publiek en cabaretiers weten als geen ander hoe moeilijk het is om een publiek te boeien, vast te houden en te vermaken.

Al onze workshops worden verzorgd door ervaren grappige comedians en cabaretiers. Onze cabaretiers en comedians zijn te boeken voor velen gelegenheden waardoor uw presentatie en speech verbeterd kan worden.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op! U kunt deze workshop ook combineren met een comedy act.

Verkoop met humor

Bij de meeste verkoopgesprekken vergeet men een belangrijk onderdeel en dat is humor. Door het toevoegen van humor zal de verkoop beter gaan, maar ook zal de gunfactor een stuk hoger liggen. Waardoor de klant niet snel zal vragen om een korting. Bovendien zal de klant dan een uitstekend uithangbord zijn voor reclame. Er worden veel verkoopgesprekken gedaan bij bedrijven, maar hoe pak je dit het beste aan? Tijdens onze workshop verkopen met humor, leert u de beste technieken. Onze ervaren stand up comedians en cabaretiers leren u alle fijne kneepjes van het vak. Gewapend met hilarische comedytechnieken en improvisaties leren zij u het vak verkopen met humor. Hierin gaat u diverse situaties naspelen of u alles van de workshop onder de knie heeft.

Interesse in deze workshop? Neem contact met ons op! U kunt deze workshop ook combineren met een comedy show.

Boek een workshop

Het ComedyTeam verzorgt al jaren, met zijn top-komedianten, diverse comedyshows en comedy workshops op maat en u kunt deze boeken voor een scherpe prijs voor uw bedrijfsfeest vergadering, seminar, jubileum bedrijfsuitje, afdelingsuitje of personeelsfeest.

Benieuwd naar de kosten en prijs van onze cabaretiers, comedians en comedy-activiteiten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ons boekingsbureau verzorgt comedy workshops door heel Nederland en België, maar heeft ook een eigen comedyclub in Den Haag: www.comedycity.nl

Enkele van onze workshops kunnen ook gecombineerd worden met andere activiteiten. Kijk voor meer informatie hierover op: www.evenemententeam.nl

Voor workshops werken wij verder ook nog samen met: Onemotion Bedrijfsuitjes Den Haag

Jaar ervaring

workshops

Waarom is een workshop leuk?

Altijd al grappig willen zijn? Humor op het werk is voor ons ComedyTeam een belangrijk onderdeel, daarom promoten wij humor te gebruiken met name op de werkvloer. Dit draagt bij aan het relativeren van problemen, flexibeler zijn in moeilijke situaties, creatief handelen en goed om gaan met stress kunnen omgaan. Collega’s die om zichzelf of moeilijke situaties kunnen lachen, worden toegankelijker gevonden. Ze stralen meer uit en geven een goed gevoel door, staan open voor uitdagingen van het team of bedrijf.

Onderzoek heeft geleerd dat humor bijdraagt aan productiviteit. Zelfs problemen worden eerder opgelost, door humor heeft u meer zin uw werk.

U pakt onderdelen sneller op en wordt je creatiever en lost problemen sneller op en wordt productiever. Uiteindelijk zal dit resulteren tot een ontspannen gezellige sfeer op de afdeling.

Bent u geïnteresseerd in het inhuren van onze cabaretiers voor een comedy workshop of roast of humorworkshop. Onze cabaretiers en comedians kunt u inhuren met lachgarantie! Niet genoeg gelachen geen factuur!

Partners

Contact

Telefoonnummer

085-2500655

Adres

Coppeliashouw 34
2726 JB, Zoetermeer

Aanvraag

14 + 7 =