Comedian Mino van Nassau

Het ComedyTeam verzorgt al jaren met zijn top komedianten diverse comedy en roast workshops op maat en u kunt deze inhuren voor uw seminar, vergadering, afdelingsuitje of personeelsfeest. Eén van de populairste workshops is onze stand up comedy workshop in combinatie met improvisatie. Hierbij legt één van onze ervaren comedians of cabaretiers uit wat comedy inhoudt. Hij zal d.m.v. voorbeelden en tools uitleggen hoe je dagelijkse zaken op kan blazen tot bizarre, hilarische of ludieke situaties. De geschiedenis en het ontstaan van comedy wordt uitgelegd, soorten comedy worden uitgelicht en de genres van stand up comedy en cabaret worden uitvoerig besproken hoe een bekende cabaretier zijn cabaretvoorstelling schrijft of hoe er geschreven wordt voor tv programma’s zoals de roast of. Vervolgens wordt door de comedian uitgelegd hoe jij out of de box kan denken en zelf stand up comedy kan schrijven, alleen of in groepsverband. Comedy termen zoals set up, punchline en timing worden uitvoerig besproken, maar ook de actualiteiten, roasten en bedrijfscultuur worden meegenomen. Er wordt uitgelegd hoe je een goede grap schrijft, hoe wordt iets grappig en hoe kom ik over.  Uiteindelijk is de bedoeling dat je individueel of in groepsverband een stukje stand-up comedy gaat spelen of mee doet aan improvisaties zoals bij de Lama’s of de grote improvisatieshow en je eigen collega’s de artiesten, het publiek en jury zijn in je eigen bedrijfs comedyshow. Dit is een superleuke workshop die te boeken is bij ComedyTeam. Stand Up Comedy workshop kan ook individueel gegeven worden, wij kunnen u helpen met het verbeteren met uw speech skills en het schrijven van grappen in uw boodschap.

Comedy in Sketch
Naast onze workshop comedy en improvisatie kunt u ook onze workshop comedy sketch inhuren voor een super leuke maar vooral een leerzame teambuilding activiteit. Onze trainer/comedian komt op met een comedy act vervolgens vraagt hij naar wat er leeft in jullie bedrijfscultuur, leuke anekdotes, doelen die gerealiseerd moeten worden, wat de normen en waarden zijn, hoe de samenwerkingen verlopen en hoe het gesteld is met de interne communicatie en wat jullie als bedrijf of afdeling welke gewenste situatie voor oog hebben. Na deze feedback probeert de comedian/cursusleider samen met jullie een vertaalslag te maken met laagdrempelige oefeningen en opdrachten om hier een sketch van te maken. Uiteindelijk schrijven jullie zelf de sketch en spelen jullie deze in teamverband op het podium. Dit levert cohesie (samenhang) in de groep en draagt bij aan interne communicatie en verandering. De collega’s leren elkaar op een andere manier kennen. De workshop comedy in sketch is te boeken bij ons boekingsbureau.

Een comedy workshop is mogelijk vanaf 8 tot 200 man en duurt 1,5 tot 2 uur.

Het succes van humor op de werkplek is voor ons comedyteam een belangrijke zaak. Ons advies is dat mensen die van humor houden, zaken beter kunnen relativeren, flexibel zijn, creatief zijn en goed met stress kunnen omgaan. Managers die om zichzelf of moeilijke situaties kunnen lachen, worden bovendien toegankelijk gevonden. Ze lijken meer gevoel te hebben voor de uitdagingen waar het team voor staat. Onderzoek heeft aangetoond dat humor bijdraagt aan productiviteit en 37% aan hogere sales. Zelfs problemen worden sneller opgelost doordat humor ervoor zorgt dat dopamine in ons systeem wordt aangemaakt. Hierdoor pak je dingen sneller op en wordt je creatiever en productiever. Uiteindelijk zal dit resulteren tot een ontspannen sfeer op de werkvloer. Je kan onze comedians of workshopleiders ook inhuren om je speech skills beter te maken met humor. Wat is nou leuker dat je collega’s op het werk keihard te laten lachen?

Naast humor, lach, roast, stand up comedy of improvisatie workshop, verzorgen wij ook diverse andere workshops op culinair, zang, dans, creatief, muzikaal, spelprogramma’s, body & mind en management gebied. Voor meer info hierover verwijzen wij u naar onze andere site www.workshopteam.nl

Ons boekingsbureau/impresariaat verzorgt comedy workshops door heel Nederland en België, maar heeft ook een eigen comedyclub www.ComedyCity.nl in Den Haag maar heeft  vaste locaties in Amsterdam, Utrecht, Leiden, Delft, Volendam, Rotterdam en Antwerpen waar wij geregeld een comedyshow, roast workshop of een improvisatie- of comedy workshop verzorgen door ervaren stand-up comedian(s) of cabaretier(s). Uiteindelijk is ons einddoel onderling veel lol en plezier maken en onze workshops dragen hier zeker aan bij. Ook onze workshops zijn te boeken met een lachgarantie!