085-2500655 info@comedyteam.nl

Comedy op maat

stand-up comedy op maat

ComedyTeam schrijft veel maatwerk voor andere bedrijven, personen en instanties. Nadat wij uw bedrijf onder de loep hebben genomen, vragen wij u om enkele leuke anekdotes van het bedrijf en/of de persoon in kwestie. Aan de hand van deze informatie zijn onze comedians en cabaretiers in staat om een hilarische act ten toneel te brengen, geheel op maat en gerelateerd aan uw omgeving.

Tevens is het bij het maatwerk stand-up comedy van Het ComedyTeam ook mogelijk om uw presentatie, jubileum of bijeenkomst te laten presenteren door een cabaretier of stand-up comedian. Deze komediant of cabaretier kan de presentatie op een humoristische wijze presenteren, maar kan bijvoorbeeld ook een fake speech houden. Ons netwerk bestaat uit meer dan 250 cabaretiers en stand-up comedians, waarvan circa 100 comedians bij ons in het bestand zitten.

Maatwerk is er al vanaf €395,- inclusief vooraf inzage en lachgarantie!

avond lachen op jouw Feest!

bedrijfsfeest, personeelsfeest of seminar

Stand-up comedy op maat!

Wilt u met uw bedrijfsfeest, personeelsuitje of teamuitje een andere wending geven? Iets wat memorabel maar vooral hilarisch is? Wat dacht u van stand-up comedy voor uw bedrijf met comedy op maat maken wij uw bedrijfspresentatie, bedrijfsevenement of bedrijfsfeest nog origineler en grappiger. Bij ons kunt u de beste, leukste en grappigste comedians en cabaretiers inhuren of boeken. 

Wij hebben verschillende comedy acts, typetjes en sprekers die uw bijeenkomst onvergetelijk maken. Wat dacht u van een comedyshow op maat waarbij er gekeken wordt naar de bedrijfscultuur, personeel, management en daarover grappen op maat worden geschreven. Uiteraard wordt dit gecombineerd met eigen materiaal en improvisaties van de stand Up comedian of cabaretier.

onze activiteiten

Roast op maat

De Roast is bekend van Comedy Central waarbij een bekende Nederlander tot op het bot wordt beledigd of afgemaakt door harde grappen, maar wist u dat u ook zelf een roast bij ons kunt organiseren. Dit is een evenement waar iemand op grappige wijze beledigt wordt en zeker niet keihard met de grond wordt gelijk gemaakt. Gek genoeg is dit beledigen juist om de persoon te eren.

Cabaretiers op maat

Wij beschikken over vele comedians en cabaretiers die u kunt inhuren en boeken voor uw event. Van stand up comedy tot cabaret van snelle grappen tot intelligente grappen op maat, improvisatie grappen tot goede geteste comedy. Onze comedians en cabaretiers hebben dit allemaal in huis. Uiteraard is de ene comedian of cabaretier meer gespecialiseerd in een bepaald genre of onderdeel, maar stuk voor stuk zijn de beste Comedians en cabaretiers bij ons in te huren voor uw event.

Radio & Televisie

Tot slot schrijven wij bij ComedyTeam ook graag voor radio en televisie! Mocht hier interesse naar zijn, twijfel dan niet om ons te benaderen voor maatwerk op dit gebied. Boek nu de beste comedians en cabaretiers bij ons!

Volledig verzorgd teamuitje

Wist je ook al dat wij sinds 1997 met ons evenementenbureau’s TeamOut en Het EvenementenTeam de beste bedrijfsuitjes, leukste bedrijfsfeesten, unieke teambuilding workshops en hilarische comedyshows en spelprogramma’s organiseren? Ontdek wat Hèt EvenementenTeam voor u kan betekenen met betrekking tot het organiseren van uw bedrijfsfeest of teamuitje in Nederland. Alles wat wij doen bevat een humor en comedy. 

Benieuwd naar de kosten van onze shows, comedians, cabaretiers en comedy-worlshops? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Partners

Contact

Telefoonnummer

085-2500655

Adres

Coppeliashouw 34
2726 JB, Zoetermeer

Aanvraag

14 + 10 =