Maatwerk

ComedyTeam schrijft veel maatwerk voor andere bedrijven, personen en instanties. Nadat wij uw bedrijf onder de loep hebben genomen, vragen wij u om enkele leuke anekdotes van het bedrijf en/of de persoon in kwestie. Aan de hand van deze informatie zijn onze comedians en cabaretiers in staat om een hilarische act ten toneel te brengen, geheel op maat en gerelateerd aan uw omgeving.

Maatwerk is er al vanaf €295,- inclusief vooraf inzage en lachgarantie!

Tevens is het bij het maatwerk stand-up comedy van Het ComedyTeam ook mogelijk om uw presentatie, jubileum of bijeenkomst te laten presenteren door een cabaretier of stand-up comedian. Deze komediant of cabaretier kan de presentatie op een humoristische wijze presenteren, maar kan bijvoorbeeld ook een fake speech houden. Ons netwerk bestaat uit meer dan 250 cabaretiers en stand-up comedians, waarvan circa 100 comedians bij ons in het bestand zitten.

Ook bieden wij een roast aan. De Roast is bekend van Comedy Central waarbij een bekende Nederlander tot op het bod wordt beledigd of afgemaakt door harde grappen, maar wist u dat u ook zelf een roast bij ons kunt organiseren. Dit is een evenement waar iemand op grappige wijze beledigt wordt en zeker niet keihard met de grond wordt gelijk gemaakt. Gek genoeg is dit beledigen juist om de persoon te eren.

Tot slot schrijven wij bij ComedyTeam ook graag voor radio en televisie! Mocht hier interesse naar zijn, twijfel dan niet om ons te benaderen voor maatwerk op dit gebied. Boek nu de beste comedians en cabaretiers bij ons!

Cabaretiers op maat

Wij beschikken over vele comedians en cabaretiers die u kunt inhuren en boeken voor uw event. Van stand up comedy tot cabaret van snelle grappen tot intelligente grappen op maat, improvisatie grappen tot goede geteste comedy. Onze comedians en cabaretiers hebben dit allemaal in huis. Uiteraard is de ene comedian of cabaretier meer gespecialiseerd in een bepaald genre of onderdeel, maar stuk voor stuk zijn onze

De beste Comedians en cabaretiers en zijn bij ons in te huren voor uw event.

Ons specialisatie ligt met name op het schrijven van grappen op maat. Het is met name leuk om personeelsleden te verassen of het bruidspaar op een speciale manier in het zonnetje te zetten. Het enige wat wij nodig hebben is leuke anecdotes of kenmerken van de desbetreffende personen die op de hak genomen worden.

Uiteraard bestaat er bij uw bijeenkomst of bruiloft altijd de mogelijkheid om een standaard stand up comedyshow te boeken. Wij leven u de leukste comedians en cabaretiers met lachgarantie. 

image_6483441

Stand-up comedy op maat voor je
bedrijfsfeest, personeelsfeest of seminar

Wilt u met uw bedrijfsfeest, personeelsuitje of teamuitje een andere wending geven? Iets wat memorabel maar vooral hilarisch is? Wat dacht u van stand-up comedy voor uw bedrijf met comedy op maat maken wij uw bedrijfspresentatie, bedrijfsevenement of bedrijfsfeest nog origineler en grappiger. Bij ons kunt u de beste, leukste en grappigste comedians en cabaretiers inhuren of boeken. 

Wij hebben verschillende comedy acts, typetjes en sprekers die uw bijeenkomst onvergetelijk maken. Wat dacht u van een comedyshow op maat waarbij er gekeken wordt naar de bedrijfscultuur, personeel, management en daarover grappen op maat worden geschreven. Uiteraard wordt dit gecombineerd met eigen materiaal en improvisaties van de stand Up comedian of cabaretier.

Maatwerk comedy

Een andere mogelijkheid is een fake speech. Bij begin van de presentatie doet de gastspreker zich voor als een serieuze deskundige die komt vertellen hoe de strategie moet zijn van het bedrijf, maar gaandeweg komen de mensen erachter dat dit puur vermaak is.

Comedy met een sjiek randje

Kritische kijk op het bedrijf of afdeling met een roast. Hierbij wordt het bedrijf, product of bepaalde personeelsleden op de hak genomen, dit is uiteraard vrij mild maar kan in intieme setting ook hard. Meestal kiezen we bij een comedyroast humor met een randje, maar we gaan er nooit overheen. We zorgen altijd wel een lachgarantie, want u krijgt het maatwerk wat we geschreven hebben vooraf te zien, zodat we de plank zeker niet misslaan.

Comedy is uitermate geschikt voor afscheidsborrels, jubilea, seminar of een afsluiting van een seminar of vergadering. Het is een uitermate leuke manier om soms niet te serieus naar zware onderwerpen te kijken en uw collega’s/ medewerkers op een humoristische wijze te bedanken voor hun inzet.

Zoals u ziet is comedy/ cabaret breed inzetbaar van afdelingsuitjes, afscheidsborrels, jubilea, recepties, seminars, personeelsfeesten, bedrijfsuitjes tot aan afsluiting van een vergadering of seminar.

Wij staan voor u klaar, u kunt ons een mail sturen en vervolgens bellen wij u voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een kosteloze offerte op maat. 

 

De beste Comedians en cabaretiers en zijn bij ons in te huren voor uw event.

Ons specialisatie ligt met name op het schrijven van grappen op maat. Het is met name leuk om personeelsleden te verassen of het bruidspaar op een speciale manier in het zonnetje te zetten. Het enige wat wij nodig hebben is leuke anecdotes of kenmerken van de desbetreffende personen die op de hak genomen worden.

Uiteraard bestaat er bij uw bijeenkomst of bruiloft altijd de mogelijkheid om een standaard stand up comedyshow te boeken. Wij leven u de leukste comedians en cabaretiers met lachgarantie. 

IMG_5749

Onze activiteiten

Wist je ook al dat wij sinds 1997 met ons evenementenbureau TeamOut en Het EvenementenTeam de beste bedrijfsuitjes, leukste bedrijfsfeesten, unieke teambuilding workshops en hilarische comedyshows organiseren? Ontdek wat Hèt EvenementenTeam voor u kan betekenen met betrekking tot het organiseren van uw bedrijfsuitje of bedrijfsfeest in Nederland. Alles wat wij doen bevat een vleugje comedy en humor.

Benieuwd naar de prijs en kosten van onze comedians, cabaretiers en comedy-activiteiten? Neem snel contact met ons op!

Bij ons kunt u terecht voor:

STAND UP COMEDY | COMEDY OP MAAT | COMEDIAN INHUREN | CABARETIER BOEKEN | COMEDYSHOW BOEKEN | FAKE SPEECH INHUREN | DAGVOORZITTER BOEKEN | DE BESTE CABARETIERS | DE BESTE COMEDIANS | COMEDY WORKSHOP BOEKEN | IMPROVISATIE WORKSHOP | HUMOR | ROASTS | TEAMBUILDING | SPREKEN MET HUMOR | ONLINE COMEDY

CONTACT US

Coppeliashouw 34
2726 JB, Zoetermeer

085-2500655
info@comedyteam.nl

FOLLOW US