085-2500655 info@comedyteam.nl

Comedyteam

Comedians inhuren of boeken?

Comedy Boekingsbureau

ComedyTeam is het nummer één boekingsbureau als het gaat om boeken van comedians of inhuren van cabaretiers en met alles wat met wat te maken heeft met comedy.

Bij ons boekt u de beste stand up comedians, comedyshows, comedy workshops, roasts, comedydiners, op maat geschreven comedy, een spreker voor uw evenement en nog veel meer! En dat allemaal voor scherpe comedy prijzen, mits u kwaliteit (lachgarantie) mee rekent.

Wij richten ons op bedrijfsfeesten, jubileumfeesten, bedrijfsuitjes, afdelingsuitjes, personeelsfeesten, teamuitjes en zijn direct te boeken of via uw evenementenbureau. Wij schrijven al onze shows op maat en geven lachgarantie. 

ComedyTeam is het boekingsbureau als het gaat om stand up comedy, maatwerk en cabaret. Achter de schermen schrijven wij ook voor grote tv-programma’s, radiozenders, sitcoms en voor andere comedians en cabaretiers. 

Wij zijn ghostwriters voor vele bekende comedians en cabaretiers. Grappen nodig? Speech verbeteren met grappen? Dien uw tekst in en wij gaan gelijk voor u aan de slag. Voor alle diensten die wij leveren, bieden wij een lachgarantie. Niet genoeg gelachen? Geld terug!

Wacht niet langer en boek of huur een comedian of cabaretier bij het nummer één boekingskantoor voor humor en comedy.

Diversiteit aan comedy

Wij worden met succes geboekt voor veleInstanties, bedrijven en ondernemingen.

Van bedrijfsuitjes tot personeelsfeesten en van een afscheidsborrels, afdelingsuitje, seminar tot een jubileum, wij verzorgen het beste als het gaat om een humor en comedy, bij ons kunt u terecht voor het boeken van een cabaretier, inhuren van een comedian of roast van een collega. Onze comedy wordt op maat geschreven en daardoor kunnen wij leuke verhalen, collega’s, grappige incidenten en irritaties van uw bedrijf of instantie meenemen in de show. 

Moet het iets groffer of humor met een randje? Boek dan een Roast workshop of wilt u zelf comedy doen, dan kunt u een workshop Spreken met Humor inhuren. Hiermee staat u in het middelpunt en doet comedy op maat. 

Geen plek op uw kantoor of pand? Dan kunt u ook naar ons komen ComedyTeam heeft in Den Haag een eigen comedyclub genaamd ComedyCity! Dit geeft ons de mogelijkheid om naast uw bedrijfsevenement ook bijvoorbeeld een comedydiner of comedyshow aan te bieden in ComedyCity. 

Onze comedians en cabaretiers zijn op elk gewenste locatie te boeken. Overal kunt u onze comedyshows, cabaretiers inhuren of een dagvoorzitter of stand up comedians boeken! 

Met ComedyTeam heeft u gegarandeerd de beste keuze gemaakt, als het gaat om het boeken of inhuren van een comedian, cabaretier of een comedyshow op maat. Wij doen alles om om uw evenement tot een uitmuntend succes te maken!

Benieuwd naar de prijs en kosten van onze comedians, cabaretiers en comedy-activiteiten? Neem hier contact met ons op!

Partners

Contact

Telefoonnummer

085-2500655

Adres

Coppeliashouw 34
2726 JB, Zoetermeer

Aanvraag

9 + 7 =