Theaterdiners comedyshowTheaterdiners in Den Haag; Tijdens de theaterdiners die ComedyTeam aanbiedt i.s.m ComedyCity, geniet u van een heerlijk twee- of meer gangen diner terwijl u tegelijk de band met uw collega’s aan het versterken bent. Alle entertainment diners kunnen specifiek worden afgestemd op uw gezelschap en/of gelegenheid, vinden in een besloten kring en zijn gegarandeerd een unieke ervaring! U heeft keuze uit verschillende thema’s.

Theaterdiners, combinatie van diner en amusement

De unieke combinatie van een heerlijk diner en amusement, maakt de dinnershows onvergetelijk. U kunt, tussen de gangen door, genieten van een wervelende theatershow, comedydiner of moordspel die live aan tafel gespeeld wordt!

Diners met entertainment kunnen op veel verschillende locaties plaatsvinden. De avond is inclusief entertainment en een drie gangen menu. Om de avond feestelijk en swingend te laten afsluiten, kunt u ervoor kiezen een DJ te boeken.

In het menu links kunt u enkele voorbeelden lezen. Belangrijk om te weten is dat comedydiners vanaf 30 personen en theaterdiners vanaf 50 personen te boeken zijn. Ook is het mogelijk om theaterdiners te combineren met andere activiteiten om een volledig dagprogramma te hebben voor een leuk bedrijfsuitje of personeelsfeest. Eventueel uit te bereiden met een hotelovernachting.

Voor informatie, een voorstel op maat of voor meerdere mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te mailen naar info@evenemententeam.nl of via de telefoon; 085 2500655. Wij hebben verschillende thema’s maar de het meest populaire theaterdiner van ons is toch wel onze ComedyDiner. U kunt onze ComedyDiner inhuren in uw eigen locatie indien u bijvoorbeeld een restaurant, zalencentrum, eetcafe of hotel al geboekt heeft, maar u kunt deze theater comedydiner ook boeken inclusief locatie. Het is een avond van heerlijke gerechten, keihard lachen met vol entertainment van de bovenste plank. Van begin tot eind zal de Master of Ceremonies de gehele avond aan elkaar praten, comedians aankondigen, interacties hebben en improvisaties maken met het publiek. Onze ComedyDiner is ideaal en makkelijk te boeken als personeelsfeest of bedrijfsuitje, maar is ook leuk als afdelingsuitje, jubileum of verjaardagsfeest.

Vraag vrijblijvend een offerte op maat en u ontvangt binnen 24 uur een offerte. Onze ComedyDiners komen allemaal met een lachgarantie, niet genoeg gelachen  dan krijgt u voor het comedy gedeelte uw geld terug! Onze ComedyDiners worden verzorgd door ComedyClub ComedyCity uit Den Haag.