stand up comedy op maat
bedrijfsfeest, personeelsfeest of seminar

Wilt u met uw bedrijfsfeest, personeelsuitje of teamuitje een andere wending geven? Iets wat memorabel maar vooral hilarisch is? Wat dacht u van stand-up comedy voor uw bedrijf met comedy op maat maken wij uw bedrijfspresentatie, bedrijfsevenement of bedrijfsfeest nog origineler en grappiger. Bij ons kunt u de beste, leukste en grappigste comedians en cabaretiers inhuren of boeken. 

Wij hebben verschillende comedy acts, typetjes en sprekers die uw bijeenkomst onvergetelijk maken. Wat dacht u van een comedyshow op maat waarbij er gekeken wordt naar de bedrijfscultuur, personeel, management en daarover grappen op maat worden geschreven. Uiteraard wordt dit gecombineerd met eigen materiaal en improvisaties van de stand Up comedian of cabaretier.

Maatwerk comedy

Een andere mogelijkheid is een fake speech. Bij begin van de presentatie doet de gastspreker zich voor als een serieuze deskundige die komt vertellen hoe de strategie moet zijn van het bedrijf, maar gaandeweg komen de mensen erachter dat dit puur vermaak is.

Comedy met een sjiek randje

Kritische kijk op het bedrijf of afdeling met een roast. Hierbij wordt het bedrijf, product of bepaalde personeelsleden op de hak genomen, dit is uiteraard vrij mild maar kan in intieme setting ook hard. Meestal kiezen we bij een comedyroast humor met een randje, maar we gaan er nooit overheen. We zorgen altijd wel een lachgarantie, want u krijgt het maatwerk wat we geschreven hebben vooraf te zien, zodat we de plank zeker niet misslaan.

Comedy is uitermate geschikt voor afscheidsborrels, jubilea, seminar of een afsluiting van een seminar of vergadering. Het is een uitermate leuke manier om soms niet te serieus naar zware onderwerpen te kijken en uw collega’s/ medewerkers op een humoristische wijze te bedanken voor hun inzet.

Zoals u ziet is comedy/ cabaret breed inzetbaar van afdelingsuitjes, afscheidsborrels, jubilea, recepties, seminars, personeelsfeesten, bedrijfsuitjes tot aan afsluiting van een vergadering of seminar.

Wij staan voor u klaar, u kunt ons een mail sturen en vervolgens bellen wij u voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een kosteloze offerte op maat. 

 

 

Comedians inhuren


Onze activiteiten

Wist je ook al dat wij sinds 1997 met ons evenementenbureau TeamOut en Het EvenementenTeam de beste bedrijfsuitjes, leukste bedrijfsfeesten, unieke teambuilding workshops en hilarische comedyshows organiseren? Ontdek wat Hèt EvenementenTeam voor u kan betekenen met betrekking tot het organiseren van uw bedrijfsuitje of bedrijfsfeest in Nederland. Alles wat wij doen bevat een vleugje comedy en humor.

Benieuwd naar de prijs en kosten van onze comedians, cabaretiers en comedy-activiteiten? Neem snel contact met ons op!

VISIT US

Coppeliashouw 34
2726 JB, Zoetermeer

WE’D LOVE TO LAUGH WITH YOU!

085-2500655
info@comedyteam.nl

FOLLOW US