Het ComedyTeam beschikt over een bestand van vele bekende comedians en cabaretiers uit Nederland. De comedians en cabaretiers zijn veel al bekend van televisie en theater. Om een overzicht te geven hebben wij een aantal comedians en cabaretiers in het kort uitgelicht. Deze comedians en cabaretiers hebben elk hun eigen impresariaat of boekingsbureau, maar komen graag voor het comedyTeam het beste van hun materiaal spelen. Hiernaast kunt u op de naam van de comedian of cabaretier klikken voor meer informatie. Een aantal van onze comedians/cabaretiers geven Engelstalige shows, namelijk Adam FieldsDaniël Ryan Spaulding, Edo Berger, Mr Mino (the Indian Comedian) en William Sutton.

Beste stand-up comedians en cabaretiers

ComedyTeam is het platform voor het inhuren van de beste stand-up comedians of cabaretiers. Tevens verzorgen wij complete stand-up comedy shows in Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam, die u zelf kunt samen stellen en kunt inhuren voor uw evenement, bedrijfsfeest of theater programmering. Onze comedians / cabaretiers hebben elk afzonderlijk een belangrijke cabaret/comedy prijs gewonnen of hebben in de finale gestaan van prestigieuze festivals zoals: Camaretten, Amsterdam Kleinkunst festival, ComedySlam  van Playground Comedy, Rotterdam Open Podium (ROP), Commeerce Comedy Cup, Groninger Studenten Cabaret Festival, Leids Cabaret Festival, HUMO Comedy (B), Amsterdams Studenten Cabaret Festival, Culture Comedy Awards ,Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival of meegedaan vele comedy festivals zoals Lowlands, Edinburgh Comedy Festival, Fringe, Utrechts Comedy Festival, Haags Comedy Festival, Rotterdams Comedy Festival, Comedy Casino (B), De Lama's (nu de Grote Improvisatie Show), Comedy Factory en vele andere. Bijna alle beste stand-up comedians spelen regelmatig in de belangrijke comedy club van Nederland en België zoals Toomler (ComedytTrain), Comedy Cafe, The Joker, ComedyTheater de Nes, Badaboom, Boom Chicago of Comedyhuis en zijn daar ook soms te bewonderen.

Spetterende Show voor uw bedrijf

Onze comedians zullen een spetterende show voor u neerzetten. De shows kunnen op maat geschreven worden speciaal voor uw bedrijf. Omdat de interactie bij stand-up comedy veel voorkomt, kan dit veel hilariteit opleveren. Naast een stand-up comedy show, kunt u ook kiezen voor een Roast workshop. Dit is een speciaal op maat geschreven comedy workshop waarbij u de directeur of bedrijfsleider of leidinggevende op de hak neemt door deze op grappige manier te beledigen met overdreven anekdotes of verzonnen grappen door ervaren comedians en cabaretiers. Uiteraard hebben wij ook complete shows voor theater en horecagelegenheden in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Antwerpen waarvoor wij een speciaal tarief hanteren, maar werken ook in de rest van Nederland en België. Tevens garanderen wij onze shows van top kwaliteit met een lachgarantie!

Een van onze top comedians heeft tijdens Serious Request 2015 in Heerlen mogen optreden. Wij hopen volgend jaar weer met één van onze comedians of cabaretiers aanwezig te zijn om het Serious Request publiek te vermaken!

Onze comedy shows met twee comedians en een Master of Ceremonie (MC) zijn al te boeken vanaf € 695,-