Maatwerk Stand-up comedians cabaretiers comedy showComedy workshop; Het succes van humor op de werkplek is een serieuze zaak. De gedachte is dat mensen die van een grapje houden zaken beter kunnen relativeren, flexibel zijn, creatief zijn en goed met stress kunnen omgaan. Managers die om zichzelf of moeilijke situaties kunnen lachen, worden bovendien toegankelijk gevonden. Ze lijken meer gevoel te hebben voor de uitdagingen waar het team voor staat. Onderzoek heeft aangetoond dat humor bijdraagt aan productiviteit en 37% aan hogere sales. Zelfs problemen worden sneller opgelost doordat humor ervoor zorgt dat dopamine in ons systeem wordt aangemaakt. Hierdoor pak je dingen sneller op en wordt je creatiever en productiever. Uiteindelijk zal dit resulteren tot een ontspannen sfeer op de werkvloer. Boek daarom nu nog een hilarische comedy workshop voor uw bedrijfsuitje, teamuitje, afscheidsborrel of een andere leuke gelegenheid.

Ons boekingsbureau/impresariaat verzorgt comedy workshops door heel Nederland en België, maar heeft ook vaste locaties in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Antwerpen waar wij geregeld een comedy workshop verzorgen door ervaren stand-up comedian(s) of cabaretier(s). Duur 1,5 uur tot 2 uur vanaf €495,-

Online Comedyshows & Roast; Het is ook mogelijk om tijdens de lockdown een online comedyshow te boeken door onze hilarische top comedians. Al decennia lang is het voor Amerikaanse comedians een grote eer om ‘geroast’ te worden. Ook in Nederland wordt dit fenomeen steeds populairder. Tijdens de roast wordt u of een collega door een ervaren comedian of cabaretier op hilarische wijze geroast. Gek genoeg is dit beledigen juist om de persoon te eren, omdat deze persoon iets bereikt heeft.

Maatwerk; Ook is het mogelijk om op aanvraag een persoonlijke geschreven act te laten opvoeren door een comedian of cabaretier. Nadat wij uw bedrijf onder de loep hebben genomen, vragen wij u om enkele leuke anekdotes van het bedrijf en/of persoon in kwestie. Aan de hand van deze informatie zijn onze comedians en cabaretiers in staat om een hilarische act ten toneel te brengen, geheel op maat en gerelateerd aan uw bedrijf. Wij verzorgen stand-up comedy shows op vaste locaties in Amsterdam Rotterdam, Den Haag en Utrecht, maar op aanvraag verzorgen onze stand-up comedians en cabaretiers ook maatwerk door heel Nederland. Maat werk is er al vanaf €495,- inclusief vooraf inzage en lachgarantie!

Roast of….

Een roast is bekend van Comedy Central waarbij een bekende Nederlander tot op het bod wordt beledigd of afgemaakt door harde grappen, maar wist u dat u ook een roast kunt doen bij u in het bedrijfs, opleiding, of instelling, dit is een evenement waar iemand op grappige wijze beledigt wordt en zeker niet keihard met de grond wordt gelijk gemaakt. Gek genoeg is dit beledigen juist om de persoon te eren omdat deze persoon iets bereikt heeft het is afkomstig uit vroege jaren 70 uit Amerika waarbij bekende artiesten zoals Dean Martin of Amerikaanse Correspondents Dinner de president op een subtiele maar vooral humoristische manier op de hak werden genomen. Een roast kan gehouden worden voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, een promotie, of lang dienstverband, iemand die het bedrijf gaat verlaten of andere gelegenheid om de desbetreffende persoon en zijn aanhang elkaar op een humoristische in het zonnetje te zetten door ze te roasten, een van manier beledigen door hilarische grappen te maken over situaties die worden opgeblazen en overdreven. Er worden ook ware en overdreven anekdotes over die persoon vertelt. Het is de bedoeling dat de persoon die geroast wordt, de grappen niet als een serieuze aanval of belediging ziet, maar zich van zijn of haar goede kant laat zien en het op zich af laat komen. Vaak wordt over de overige roasters ook kort een opmerking gemaakt voordat de roastee aan de beurt komt. Het fenomeen is populair wanneer politici of bedrijfsleiders worden geëerd. Zo krijgen ook hun tegenstanders de kans om eens voluit om hun leiders te lachen. Bij ons comedy boekingsbureau kunt u een roastworkshop boeken of een comedian inhuren om een roast op maat te laten schrijven en te presenteren. Duur 1,5 tot 2 uur.

Maatwerk stand-up comedy
Tevens is het bij het maatwerk stand-up comedy van Het ComedyTeam ook mogelijk om uw presentatie, jubileum of bijeenkomst te laten presenteren door een cabaretier of stand-up comedian. Deze komediant of cabaretier kan de presentatie op een humoristische wijze presenteren, maar kan ook een fakespeech houden. Ons netwerk bestaat uit meer dan 250 cabaretiers en stand-up comedians, waarvan circa 100 comedians bij ons in het bestand zitten. Boekingsbureau ComedyTeam is hierdoor in staat u het beste te leveren op het gebied van comedy en cabaret voor uw bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, jubileum, fusie, nieuwjaarsfeest, openingsfeest of bedrijfsborrel. Het ComedyTeam is een initiatief van Hèt EvenementenTeam. Sinds 1997 organiseren wij met ons evenementenbureau www.teamout.nl en www.evenemententeam.nl de beste bedrijfsuitjes, leukste bedrijfsfeesten, unieke teambuilding workshops en hilarische comedyshows. Ontdek wat Hèt EvenementenTeam voor u kan betekenen voor het organiseren van uw bedrijfsuitje of bedrijfsfeest door heel Nederland.