Comedydiner voor bedrijven 


Meeste bedrijven zoeken entertainment voor hun personeelsfeest of afdelingsuitje en daarbij huren ze graag entertainment zoals een band, dj of acteurs in waarbij het personeel vermaakt wordt. Wij bieden een heel leuk, maar vooral hilarisch comedydiner. Tijdens de gangen door krijgt u diverse Stand Up comedians of cabaretiers die elke 15/20 minuten sterk materiaal van hun repertoire spelen. Een avond vol vermaak en heerlijk eten, dat beloofd een fantastische avond te worden. 

U kunt kiezen voor 2/3 of 4 comedians die u kunt boeken voor uw events, zoals een bedrijfsbijeenkomst, personeelsfeest, afdelingsuitje of teambuilding. Wij hanteren een lachgarantie en u bent dus verzekerd van een geslaagd bedrijfsoptreden. 

Uiteraard zijn de comedydiners ook geschikt voor een huwelijks of bruiloftsfeest. Het is altijd leuk om de bruid en bruidegom nog even in het zonnetje te zetten en grappen over hun maken en wellicht ook vrienden en familie  die ook aanwezig zijn. 

Kortom comedydiners zijn uitermate geschikt voor vele bijeenkomsten en zijn ook in te huren voor bruiloften, teamuitjes van voetbal, hockey, volleybal of andere teamsporten. Voor kleine groepen onder de 15 personen verwijzen wij u naar onze ComedyClub in Den Haag www.ComedyCity.nl 

 

Onze activiteiten

Wist je ook al dat wij sinds 1997 met ons evenementenbureau Team Out en Het EvenementenTeam de beste bedrijfsuitjes, leukste bedrijfsfeesten, unieke teambuilding workshops en hilarische comedyshows organiseren? Ontdek wat Hèt EvenementenTeam voor u kan betekenen met betrekking tot het organiseren van uw bedrijfsuitje of bedrijfsfeest in Nederland. Alles wat wij doen bevat een vleugje comedy en humor.

Benieuwd naar de prijs en kosten van onze comedians, cabaretiers en comedy-activiteiten? Neem snel contact met ons op!

VISIT US

Coppeliashouw 34
2726 JB, Zoetermeer

WE’D LOVE TO LAUGH WITH YOU!

085-2500655
info@comedyteam.nl

FOLLOW US