Comedians

Het ComedyTeam beschikt over een bestand van vele ervaren en jonge getalenteerde comedians uit Nederland, België, Canada, Australie, Verenigde Staten en Engeland. Onze comedians en cabaretiers zijn veelal bekend van televisie en theater. Tevens verzorgen wij complete stand-up comedyshows, comedydiners en roast-workshops door heel Nederland.

Ook hebben wij dus onze eigen comedyclub in Den Haag (ComedyCity). Hier verzorgen wij elke week diverse Nederlands- en Engelstalige comedyshows met de beste comedians en cabaretiers. Uiteraard doen wij ook comedyshows in andere steden zoals in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Op al onze cabaratiers en stand-up comedians geven wij lachgarantie. Niet genoeg gelachen? Geld terug! Dus u bent verzekerd van een hilarische comedy-act met humor in overvloed, daarom kunt u met een gerust hart bij ons boeken. U kunt ook onze cabaratiers en stand-up comedians inhuren voor een op maat geschreven show of één van onze comedy workshops!

Wat zijn de kosten/prijzen van een stand-up comedian of cabaretier?
Dit hangt af van meerdere factoren. U kunt bij ons een prijsindicatie opvragen via het contactformulier of door ons een mailtje te sturen!

I don't think you're ever going to be truly succesful if everyone likes you.

Jim Jefferies

Neem voor meer informatie over de beschikbaarheid en mogelijkheden van comedians, en het boeken of inhuren van deze comedians, contact met ons op! Toch meer interesse in een comedy workshop, roast of dagvoorzitter? Dit kan uiteraard ook bij Het ComedyTeam!

Onze comedians

Mino van NassauMino is een comedian met een Indian flavour. Zijn Indiase achtergrond speelt een grote rol in zijn stand-up comedy. Ook heeft hij veel van zijn grappen te danken aan zijn Nederlandse vrouw en familie. Hij heeft inspiratie opgedaan bij vermaarde comedians als Russell Peters, Carlos Mencia, Gabriel Iglesias en Chris Rock. Mino beheerst, naast het uitbeelden van diverse typetjes, accenten van culturen als de Amerikaanse, Britse, Antilliaanse, Chinese, Japanse, Marokkaanse, Turkse en het Nederlands met de zachte g. Uitstekend in te zetten als gastspreker of bij een bedrijfspresentatie. Ook heeft Mino het geschopt tot de finale van The Laugh Factory!

Boek deze comedian nu bij Het Boekingsbureau ComedyTeam!

Steven Brunswijk is viraal gegaan met zijn filmpjes op Dumpert en GeenStijl. Deze werden meer dan 400.000 keer bekeken. Sindsdien is Steven ontdekt door honderdduizenden mensen op internet en minstens zo vaak bekeken op YouTube. Met zijn originele manier van praten, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in het Tilburgs dialect, weet hij de harten van Nederlanders te veroveren.

Boek deze comedian nu bij Het Boekingsbureau ComedyTeam!

Arie Engel Koomen is een Nederlandse stand-upcomedian en grafisch vormgever. Hij speelde in het duo Arie & Silvester met Silvester Zwaneveld, waarbij zij zich vooral richtten op improvisatie. Tevens heeft hij vanaf juni 2004 gespeeld in het programma De Lama’s. In oktober 2006 maakt hij na het winnen van de Televizierring bekend hier op korte termijn mee te stoppen. Vanaf 2007 was hij te zien in Doe Maar Normaal, de Nederlandse versie van de Engelse popquiz Never Mind The Buzzcocks. Arie treed ook geregeld op in het stand up comedy circuit. Arie Engel Koomen trad verdienstelijk op met zijn theaterprogramma Pompen samen met Edo Brunner, maar is ook te zien als stand-up comedian in diverse theaters en comedyshows.

Boek deze comedian nu bij Het Boekingsbureau ComedyTeam!

Bert is een geboren en getogen Hagenees, in 1972 zag hij het levenslicht. Hij groeide op in de Haagse Schilderswijk, waar hij woonde tot zijn 23e om daarna in Den Haag Zuidwest te gaan wonen. Zijn band met de Schilderswijk is er altijd gebleven omdat hij er elke dag werkte, in een club- en buurthuis met kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Niet alleen is hij kinderwerker maar hij heeft zelf ook drie kinderen. Sinds 2010 is Bert actief als stand-up comedian en hoe kan het ook anders, deze carrière begon ook in de Schilderswijk. Bert won in 2012 de Café Manger Comedy Cup in Belgie, stond in 2013 in de halve finale van Comedyslam en won in oktober 2013 het Haags Dictee.

Boek deze comedian nu bij Het Boekingsbureau ComedyTeam!

Rachid Larouz is een echte entertainer. Naast het theater was Rachid ook veel te vinden op de televisie.  Op televisie kreeg hij een vaste rol als sidekick in de programma’s van Jorgen Raymann. Ook was hij te zien bij The Comedy Factory en gooide hij hoge ogen bij diverse cabaretfestivals.

Boek deze comedian nu bij Het Boekingsbureau ComedyTeam!

In 2007 was ‘Zwarte Hond’ het allereerste programma dat de nieuwe televisiezender Comedy Central uitzond. Ook maakt hij vanaf 2012 deel uit van het VARA-programma ‘In goed gezelschap’, presenteerde hij in 2014 ‘De Invaller’ en is hij te gast bij comedyclub Katendrecht op NPO3. Daarnaast wijde het programma ‘Grimassen’ een aflevering aan hem, waarin hij teruggaat naar zijn roots op Mauritius. Tevens heeft Leon zich ontwikkeld als columnist, geeft hij comedy- en presentatieworkshops bij bedrijven en is hij artistiek leider van de Comedy Academy in Eindhoven.

Boek deze comedian nu bij Het Boekingsbureau ComedyTeam!

Adam Fields is een Londenaar die in Amsterdam rondloopt. Niet als EasyJet weekendtoerist, maar als permanent bewoner. Hij observeert de Nederlanders en deelt zijn verbazing met het publiek door zijn onnavolgbare Britse gevoel voor humor. Hij houdt mensen een spiegel voor. Want ondanks dat Adam hier al jaren woont en de taal vloeiend spreekt, is hij toch een echte Engelsman gebleven. Adam is een internationale comedian die speelt zowel in het Nederlands als in het Engels. Zijn materiaal is divers; van politiek getint tot de grootste flauwekul.

Boek deze comedian nu bij Het Boekingsbureau ComedyTeam!

Daniel-Ryan Spaulding is een internationaal tourende stand-up comedian die al in 35 landen heeft opgetreden. Op YouTube heeft hij ook al successen geboekt met video’s die over de miljoen keer zijn bekeken. Daniel-Ryan is een nieuwe toevoeging aan de Nederlandse comedy scene. Na zijn verhuizing naar Nederland heeft hij gewerkt aan een televisieprogramma en verder treed hij nog altijd op in de beste comedy clubs in Europa. Hij is de eerste open homoseksuele comedian die opgetreden heeft in Oost-Europa en China. Zijn intelligente culturele en sociale observaties, energie en rauwe gevoel voor humor heeft hem fans van over de hele wereld bezorgd.

Boek deze comedian nu bij Het Boekingsbureau ComedyTeam!

Een van de eerste comedians van Nederland met meer dan 2500 shows achter zijn naam. Heeft werkelijk op elke plek in Nederland gespeeld, van schouwburg tot het jongeren centrum, van de kroeg tot de Ziggo Dome en zelfs de Heineken Music Hall. Al meer dan 15 jaar is Tom de vaste headliner van het Comedy Café. Ook speelde hij op Lowlands en vele andere festivals. Elk jaar staat hij ook op zijn eigen zomerfestival in Portugal samen met een hoop collega’s. Tom staat bekend als de energieke headliner die actualiteiten en publiek meeneemt in zijn verhaal. Alledaagse dingen die zo normaal leken, zie je nooit meer hetzelfde als je Tom zijn hersenspinsels hebt gehoord.

Boek deze comedian nu bij Het Boekingsbureau ComedyTeam!

Quintis Ristie is bij het grote publiek vooral bekend als presentator en reporter bij de televisieprogramma’s als Raymann Is Laat en Echte Meisjes in de Jungle. Daarnaast speelde hij rollen in series als SpangaS, Bureau van Speijk, Camping Pernis, en de films Kikkerdril en Alibi. In Suriname kende ze Quintis natuurlijk ook, als omroeper van Radio ABC. Quintis, daar bekend als ‘Big Q’, heeft hij het jongerenvrijwilligerskorps opgericht om jongeren te helpen werkervaring op te doen. Zowel in 2001, 2002 als in 2003 werd hij uitgeroepen tot ‘Mediaman van het jaar’. Door de jaren heen maakte hij rubrieken als: Quintis Integreert, Quintis Onderzoekt, Quintis valt af, Quintis op weg naar de Olympische Spelen en Quintis was erbij. Ook stelde hij voor zo:RAYMANN de nodige straatvragen voor de rubriek ‘Zo doen we dat in Nederland’ en met ‘Groeten uit Paramaribo’ laat hij Nederlanders kennismaken met de Surinaamse cultuur.

Boek deze comedian nu bij Het Boekingsbureau ComedyTeam!

Paul is pas laat begonnen met zijn carrière als comedian. Hij zocht een nieuwe hobby, dus is hij begonnen met het volgen van stand-up cursussen.  Tegenwoordig is hij regelmatig te vinden in het theater en verscheidene comedy clubs.

Boek deze comedian nu bij Het Boekingsbureau ComedyTeam!

Esther van der VoortEsther van der Voort heeft naam gemaakt als dagvoorzitter. Jarenlang werkte ze op een hoge positie bij een ministerie. Deze ervaring weet zij nu te combineren met een grote dosis comedy. De titel atypische ambtenaar is het mooiste compliment dat ze ooit kreeg. Haar scherpte, betrokkenheid en humor zorgden ervoor dat ze werd gevraagd bij grote bijeenkomsten door heel het land.

Boek deze comedian nu bij Het Boekingsbureau ComedyTeam!

Edo heeft al meerdere prijzen gewonnen met zijn acts. Zo won hij in 2010 het Griffioen Zuidplein Cabaretfestival en in 2008 won hij solo het Rabo Camuz Kleinkunstfestival. In 2012 was Edo halve finalist van zowel het Leids Cabaret Festival als Cameretten. Samen met mede-cabaretier Jasper Smit heeft hij een wekelijkse muzikale column op Q-Music. Ook werkte Edo voor 3FM als redacteur en sidekick in de programma’s Buzz en Bring It On. Tegenwoordig probeert Edo zo veel mogelijk op het podium te staan.

Boek deze comedian nu bij Het Boekingsbureau ComedyTeam

Marlon Kicken is een unieke verschijning. Een zeldzaam gouden combinatie: 40+, lange dreadlocks, skateboardend, pratend met een zachte ‘g’ en hilarisch. Hij ziet eruit als Bob Marley, maar is een rasechte Brabander. Sinds mei 2009 staat Marlon op het podium om zijn typische humor met de mensen te delen. In December 2009 schreef hij de grootste en belangrijkste standupprijs van de Benellux op zijn naam: de Culture Comedy Award. Zowel de Juryprijs als de Publieksprijs nam hij mee naar huis. Sindsdien is hij een veel gevraagde comedian in Nederland.

Boek deze comedian nu bij Het Boekingsbureau ComedyTeam!

Roel kan als één van de weinige comedians in Nederland stand-up comedy combineren met muziek. Waar bij de meeste cabaretiers in Nederland de liedjes vaak voor een rustmoment zorgen, gaan bij Roel C. Verburg de grappen ook in zijn liedjes in hoog tempo door. Hij was vaak te gast op de radio bij Giel Beelen in de Freaknacht en hij speelde elke vrijdagochtend een liedje bij Jeroen van Inkel op Radio Veronica. Ook heeft Roel op TV opgetreden in o.a; Kopspijkers, Comedy Explosion, Comedyclub Katendrecht en Tatatataal. Naast twee avondvullende theatertournees, speelde hij ook nog in heel veel kroegen, poppodia, concertzalen en meerdere keren op festivals als de Zwarte Cross en Lowlands. Ook is Roel één van de vaste spelers van het Comedy Café in Amsterdam.

Boek deze comedian nu bij Het Boekingsbureau ComedyTeam!

Eric Goossens

Eric Goossens is een komiek van de nieuwe generatie. Hij is absurd, hard, snel en energiek. In 2015 afgestudeerd aan de artiestenopleiding in Tilburg met als specialiteit theater. Hij vertelt op een absurdistische autobiografische manier met een hoge snelheid waarbij typetjes, rare gedachtekronkels en observaties de revue passeren. Hij ontwijkt ook de donkere kant van de wereld niet maar wel met het idee dat het altijd goed zal komen.

Boek deze comedian nu bij Het Boekingsbureau ComedyTeam!

De jury van een comedy contest noemde hem een hilarisch droge fries, de jury van het AKF Stand-up Comedy Concours noemde hem een comedian met een uitmuntende comedy timing. Reden voor Jacob Spoelstra om alleen buiten de deur te stand-uppen. In zijn loopbaan was Jacob al te horen op 3FM, Radio 2, te zien op Comedy Central en heeft hij opgetreden in theaters door heel Nederland en op grote festivals als het Lowlands, Laughing Matters en de EO jongerendag. Afgelopen jaar speelde hij tevens in De Grote Improvisatieshow samen met de lama’s Tijl Beckand en Ruben van der Meer.

Boek deze comedian nu bij Het Boekingsbureau ComedyTeam!

Fedor IkelaarFedor voelde zich nooit helemaal thuis in Nederland. Daarom verhuisde hij drie jaar geleden naar Nepal, waar hij zich nog minder thuis voelt. Omringd door spirituele Nepalezen, dubieuze opium dealers, vergeten hippies en millennials die op zoek zijn naar zichzelf, raakt hij zichzelf vooral steeds meer kwijt. Stand-up comedy bleek de beste uitlaatklep voor zijn constante culturele verbazing. Niet zonder succes want hij is nu een van de grootste comedians in Nepal, maar dat is voor zo’n lange Nederlander niet echt een uitdaging.

Boek deze comedian nu bij Het Boekingsbureau ComedyTeam!
Bij ons kunt u terecht voor:

STAND UP COMEDY | COMEDY OP MAAT | COMEDIAN INHUREN | CABARETIER BOEKEN | COMEDYSHOW BOEKEN | FAKE SPEECH INHUREN | DAGVOORZITTER BOEKEN | DE BESTE CABARETIERS | DE BESTE COMEDIANS | COMEDY WORKSHOP BOEKEN | IMPROVISATIE WORKSHOP | HUMOR | ROASTS | TEAMBUILDING | SPREKEN MET HUMOR | ONLINE COMEDY

CONTACT US

Coppeliashouw 34
2726 JB, Zoetermeer

085-2500655
info@comedyteam.nl

FOLLOW US