Cabaretiers op maat

Wij beschikken over vele comedians en cabaretiers die u kunt inhuren en boeken voor uw event. Van stand up comedy tot cabaret van snelle grappen tot intelligente grappen op maat, improvisatie grappen tot goede geteste comedy. Onze comedians en cabaretiers hebben dit allemaal in huis. Uiteraard is de ene comedian of cabaretier meer gespecialiseerd in een bepaald genre of onderdeel, maar stuk voor stuk zijn onze

De beste Comedians en cabaretiers en zijn bij ons in te huren voor uw event.

Ons specialisatie ligt met name op het schrijven van grappen op maat. Het is met name leuk om personeelsleden te verassen of het bruidspaar op een speciale manier in het zonnetje te zetten. Het enige wat wij nodig hebben is leuke anecdotes of kenmerken van de desbetreffende personen die op de hak genomen worden.

Uiteraard bestaat er bij uw bijeenkomst of bruiloft altijd de mogelijkheid om een standaard stand up comedyshow te boeken. Wij leven u de leukste comedians en cabaretiers met lachgarantie. 

Onze activiteiten

Wist je ook al dat wij sinds 1997 met ons evenementenbureau Team Out en Het EvenementenTeam de beste bedrijfsuitjes, leukste bedrijfsfeesten, unieke teambuilding workshops en hilarische comedyshows organiseren? Ontdek wat Hèt EvenementenTeam voor u kan betekenen met betrekking tot het organiseren van uw bedrijfsuitje of bedrijfsfeest in Nederland. Alles wat wij doen bevat een vleugje comedy en humor.

Benieuwd naar de prijs en kosten van onze comedians, cabaretiers en comedy-activiteiten? Neem snel contact met ons op!

VISIT US

Coppeliashouw 34
2726 JB, Zoetermeer

WE’D LOVE TO LAUGH WITH YOU!

085-2500655
info@comedyteam.nl

FOLLOW US